Huis te koop

Richtprijs 519000€

3 slaapkamers 160 vierkante meters

Immoweb code : 11383633
Immoweb code : 11383633

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
160 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Huis

Ontdek deze charmante woning, gelegen op een royaal perceel van 13 are 56, aan de groene rand van het bos. Deze prachtige locatie biedt rust en natuur, terwijl het toch dicht bij scholen, winkels, openbaar vervoer en belangrijke verbindingswegen naar Leuven en Brussel ligt.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een inkomhal met gastentoilet die leidt naar de gezellige leefruimte. De leefruimte biedt een open en lichte sfeer, met aangrenzend een volledig ingerichte keuken, ideaal voor gezellige diners en ontspannen momenten met familie en vrienden. Een praktische was berging en een handige garage vervolledigen het gelijkvloers.

Op de bovenverdieping wachten drie comfortabele slaapkamers op je, samen met een badkamer voorzien van zowel een bad als een douche, een dubbele wastafel en toilet.

Geniet van het buitenleven op het aangename terras, omringd door een uitgestrekte tuin waar je naar hartenlust kunt ontspannen en genieten van de natuur.

Mis deze unieke kans niet en plan vandaag nog een bezichtiging! Contacteer A Property & Pelsmaekers via [email protected] of bel 078 48 47 00.

Neem contact op