Huis te koop

599000€

5 slaapkamers 222 vierkante meters

Immoweb code : 11124171
Immoweb code : 11124171

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
222 vierkante meters bewoonbare ruimte
270 vierkante meters grond

Omschrijving

Moderne, energiezuinige woning

Deze recent gebouwde, moderne woning biedt 222m² vloeroppervlakte (waarde volgens EPC) en is rustig gelegen op een terrein van 2a 70ca. Het pand bevindt zich vlakbij het natuurreservaat ‘Silsombos’ en het centrum van Erps-Kwerps. Via de inkomhal (met apart toilet) komt u binnen in de lichtrijke leefruimte, voorzien van grote raampartijen. Ze sluit mooi aan op de eetplaats en de luxueus afgewerkte open keuken. De keuken is tot in de puntjes uitgerust met inbouwtoestellen alsook een groot eiland met kookplaat en dampkap. Er is eveneens een handige berging/wasplaats aanwezig.

Op het verdiep treffen we 3 slaapkamers aan, waarvan één met ingewerkte dressing. De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap. Hier vinden we nog 2 ruime slaapkamers en een technische berging terug. De eerste badkamer beschikt over een ligbad, dubbele wastafel met hangend meubel en toilet. Om u snel even op te frissen, kan u handig gebruik maken van de douchekamer.

Verder beschikt de woning nog over een inpandige garage waar u uw wagen in alle veiligheid kunt parkeren. De zuidelijk georiënteerde tuin met terras is achteraan gelegen, waar de zon en de frisse buitenlucht u tegemoet komen. Voorts kan u genieten van een verminderd en efficiënt energieverbruik door de aanwezigheid van zonnepanelen.

De elektriciteitsinstallatie is conform.
Watertoets: perceelscore B, gebouwscore A.
Niet gelegen in een risicozone voor overstromingen.
Omgevingsvergunning halfopen bebouwing. Verkavelingsvergunning v…

Neem contact op