Huis te koop

520000€

3 slaapkamers 167 vierkante meters

Immoweb code : 11374214
Immoweb code : 11374214

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
167 vierkante meters bewoonbare ruimte
350 vierkante meters grond

Omschrijving

Up-to-date gerenoveerde woning mèt vrijstaande tuinkamer

COMPROMIS IN OPMAAK.
Deze woning heeft een gunstige ligging tussen Leuven en Brussel. Het station en centrum van Kortenberg liggen op 2 minuten wandelafstand. Met de auto ben je op 15 min in één van deze steden. Als extra troef ligt de fietssnelweg F3 voor de deur.
De woning zelf heeft een totale oppervlakte van 167m², een mooie zuid gerichte tuin met terras en als extra een tuinkamer (18m²) die kan worden ingericht als vb. hobbyruimte, thuis-werkplek, praktijkruimte, muziekkamer, …
Wanneer je de karaktervolle gevel binnenstapt, kom je in de inkomhal met trap, toilet en toegang tot de kelder. Aansluitend wandel je door in de open, zeer lichte, leefruimte met living, eetplaats en een open nieuwe keuken. Naast de keuken is er een kleine wasplaats. Het huis heeft een ‘aparte’ voordeur . Deze biedt toegang tot een ruime lange afgesloten hal. Makkelijk voor vb fietsen, stockage, winkelvoorraad, …
Op de eerste verdieping vind je een ruime overloop met toegang tot 3 slaapkamers , een ruime nieuwe badkamer en nog 1 kleine kamer die bvb kan dienen als dressing of bureau. De grote zolder is bereikbaar met een zoldertrap.
Up-to-date gerenoveerd? Jawel, alles volgens de laatste nieuwe normen: Energielabel A, EPC waarde 50, zonnepanelen, vloer- muur- en dakisolatie, 1.0 beglazing, ventilatiesysteem D, volledig vernieuwde technieken en vloerverwarming op het gelijkvloers.
Kortom, deze woning is volledig en ingrijpend gerenoveerd, energiezuinig en instapklaar.

Neem contact op