Huis te koop

4 slaapkamers

Immoweb code : 10792436
Immoweb code : 10792436

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
584 vierkante meters grond

Omschrijving

VERKOCHT! Hasseltsesteenweg 55, 3720 Kortessem
Volledig gerenoveerde woning met 3 slaapkamers en mooie tuin, gelegen net buiten het centrum van Kortessem. (Meer info en foto’s op www.immoland.be)

- Deze woning is gelegen, net buiten en op wandelafstand van het centrum van Kortessem, met vlotte verbinding met Hasselt, Tongeren, Diepenbeek en de E-313 (Afritten Hasselt-Oost en Diepenbeek).
- Deze HOB is zijdelings zuidelijk georiënteerd, waardoor men enorm veel lichtinval bekomt in de moderne keuken-eetkamer, voorzien van een ruime erker/veranda en bijkomend overdekt terras, met zicht op de tuin.
- Deze tuin van ideale grootte, is volledig omheind, voorzien van een ruim tuinhuis en heeft via een klein poortje aan de achterzijde, toegang tot de nieuwe verkaveling in de Omstraat.
- Op het gelijkvloers hebben we aan de voorzijde van het gebouw een gezellige, ruime zithoek, die aansluit op de prachtige open keuken, met veel lichtinval, voorzien van een nieuwe inbouw koelkast (2017), vaatwasser, keramisch vuur, keramisch vuur en dampkap.
- Achter de keuken bevindt zich de handige berging/wasplaats, alsook het toilet.
- Op de eerste verdieping is er een prachtige, ruime slaapkamer, die verbonden werd met de kleine 4de slaapkamer en momenteel dienst doet als dressing en bureau.
- Deze compacte maar handige 4de slaapkamer kan opnieuw gecreëerd worden door het plaatsen van een korte gyproc wand.
- Verder op dit verdiep is er de zeer ruime badkamer, voorz...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op