Huis te koop

260000€

3 slaapkamers 110 vierkante meters

Immoweb code : 10756160
Immoweb code : 10756160

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
110 vierkante meters bewoonbare ruimte
127 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare woning te centrum Kortrijk!

Deze instapper is gelegen nabij het centrum van Kortrijk, op wandelafstand van de Grote markt, winkelgelegenheid, station, etc.
De woning werd recent gerenoveerd, en telt een EPC -score, 239 kWh/(m² jaar), alsook is de elektriciteit conform. Laat mij toe jullie mee te nemen doorheen deze woning, wanneer u binnenkomt komt u terecht in een voorruimte die u vrij kan inrichten wanneer u doorgaat komt u terecht in de ruime leefruimte met eetplaats. Doorheen de gehele woning is er centrale verwarming op aardgas. Wanneer u doorgaat kan u de vernieuwde keuken terugvinden die helemaal werd ingericht met vaatwas, gasvuur, dampkamp, oven en microgolf. Op het gelijkvloers bevindt zich ook de ingerichte badkamer met toilet, douche en lavabomeubel.
Op de eerste verdieping bevinden er zich twee slaapkamers. Op de tweede verdieping bevindt zich opnieuw een slaapkamer en een tweede badkamer. De tweede badkamer werd ingericht met toilet, bad en lavabomeubel.
Buiten kan u genieten van een leuke stadstuin. In de tuin is er ook een ruim bijgebouw, die nu ook werd ingericht als slaapkamers maar die tevens een polyvalente functie kan krijgen.
Tevens heeft deze woning een kelder.
Laat u verrassen door deze woning & vraag dan ook onmiddellijk uw bezoek aan voor deze topper!

Troeven:
*Centrum Kortrijk
*Leuke stadstuin
*Gerenoveerd
*2 badkamers
*Elektriciteit conform


1) Stedenbouwkundige bestemming

Wg: Woongebied

2) Beschermd erfgoed: neen
3) Geïnventariseerd erfgoed:
niet van toepassing…

Neem contact op