Huis te koop

189000€

4 slaapkamers 173 vierkante meters

Immoweb code : 11034303
Immoweb code : 11034303

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
173 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Eengezinswoning

Ontdek de verborgen charme van deze centraal gelegen woning in de Rekollettenstraat te Kortrijk. Met zijn gunstige ligging, op een steenworp afstand van de bruisende winkels en aan de boorden van de Leie, biedt deze eigendom een unieke kans voor wie op zoek is naar een levendige stadservaring.
Hoewel deze woning enige verfrissing nodig heeft, schittert ze met onmiskenbaar potentieel. De ruimte binnenin is opmerkelijk, met vier ruime slaapkamers die zich uitstrekken over de verdiepingen, waardoor er voldoende leefruimte is voor gezinnen.De badkamer straalt eenvoud en functionaliteit uit, terwijl de open keuken een uitnodigende plek is voor culinaire avonturen.
Het koertje biedt een intieme buitenruimte, perfect voor ontspanning na eendrukke dag of om gezellige zomeravonden door te brengen. Deze woning is een blanco canvas waarop u uw eigen stempel kunt drukken en een echt thuis kunt creëren.
Mis deze kans niet om een woning te verwerven met karakter, potentieel en een centrale ligging in het hart van Kortrijk. Neem contact op voor een bezichtiging en ontdek de mogelijkheden die deze unieke eigendom te bieden heeft.

Neem contact op