Huis te koop

295000€

3 slaapkamers 119 vierkante meters

Immoweb code : 11195880
Immoweb code : 11195880

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
119 vierkante meters bewoonbare ruimte
70 vierkante meters grond

Omschrijving

Gerenoveerde stadswoning met 3 slaapkamers en aangename sta…

Stap binnen in deze prachtig gerenoveerde stadswoning en laat je verrassen door het hedendaagse comfort en de stijlvolle afwerking. Met 3 ruime slaapkamers, een moderne badkamer met zowel een bad als een douche en een aangename stadstuin, is deze woning ideaal voor wie op zoek is naar een sfeervolle en praktische thuis in Kortrijk.

Gelegen op een toplocatie met alle voorzieningen binnen handbereik. Op wandelafstand vind je tal van winkels, restaurants en recreatiemogelijkheden. Ook scholen, openbaar vervoer en belangrijke uitvalswegen zijn vlakbij te vinden.

Bij het betreden van de woning word je meteen verwelkomd door een lichte en open leefruimte. Het grote schuifraam in de leefruimte zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht en geeft je een ideale blik op de aanwezige stadstuin.

De keuken is volledig uitgerust en voorzien van alle moderne gemakken. Hier kan je naar hartenlust kokkerellen en genieten van heerlijke maaltijden met het gezin of vrienden. De aangrenzende eetkamer biedt voldoende ruimte om gasten te ontvangen en gezellig samen te zijn.
Op de bovenverdiepingen bevinden zich 3 comfortabele slaapkamers. Elke kamer is zorgvuldig afgewerkt en biedt voldoende ruimte om je eigen persoonlijke touch toe te voegen. De moderne badkamer is uitgerust met zowel een bad als een douche, zodat je optimaal kunt ontspannen na een drukke dag. Ook hier werd naast de badkamer nog een apart toilet voorzien.

De woning beschikt over een aangenaam stadsterras waar je in alle r…

Neem contact op