Huis te koop

220000€

3 slaapkamers 119 vierkante meters

Immoweb code : 11359963
Immoweb code : 11359963

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
119 vierkante meters bewoonbare ruimte
70 vierkante meters grond

Omschrijving

Leuke eengezinswoning met stadstuin

Op zoek naar een comfortabele woning in het hart van Kortrijk? Deze woning in Rekolettenstraat 102 biedt precies dat en meer. Met een bewoonbare oppervlakte van 119 m² en een gezellig terras, voldoet deze woning aan alle eisen voor een modern gezinsleven.

De indeling omvat 3 slaapkamers, waardoor er voldoende ruimte is voor het hele gezin of zelfs voor gasten. Een eigentijdse badkamer en een apart toilet dragen bij aan het gemak en comfort van het dagelijks leven.

Deze woning heeft onlangs een grondige renovatie ondergaan, waardoor het nu in uitstekende staat verkeert. Of je nu een investeerder bent op zoek naar een rendabele optie of een starter die een eerste stap wil zetten op de vastgoedmarkt, dit pand biedt beide mogelijkheden.

Gelegen in een levendige buurt, dicht bij voorzieningen, winkels en openbaar vervoer, geniet deze woning van een uitstekende locatie in Kortrijk.

Mis deze kans niet om deze woning te bezichtigen en jezelf te laten overtuigen van de vele voordelen die het te bieden heeft. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een bezichtiging.

Neem contact op