Huis te koop

540000€

3 slaapkamers 185 vierkante meters

Immoweb code : 11368961
Immoweb code : 11368961

Overzicht

3 slaapkamers
185 vierkante meters bewoonbare ruimte
152 vierkante meters grond

Omschrijving

Nieuwbouwwoning in centrum Kortrijk

1 van de 2 reeds verkocht! Mogelijkheid aankoop 6% BTW.

Waar eens twee vervallen gebouwen stonden te verpauperen, bouwde Albat & Partners nv twee gloednieuwe, stijlvolle en energie-efficiënte woningen met 3 slaapkamers en gezellige stadstuin in het hart van de bruisende stad Kortrijk. Duurzaam, ruim en zorgeloos wonen in een uniek pand met architecturale allure: dat is waar deze twee gezinswoningen in het hart van de historische binnenstad dan ook voor staan.

Deze twee gloednieuwe koopwoningen bevinden zich op wandelafstand van het gekende Buda-eilandje, het kloppende hart van hip Kortrijk. Nog dichterbij bevinden zich de verlaagde Leieboorden die momenteel een complete make-over ondergaan en een heel gezellige plaats worden om te vertoeven. Dit geeft niet enkel een boost aan jouw persoonlijke leven, maar ook aan de marktwaarde van jouw gloednieuwe thuis!
Naast de toplocatie en hedendaagse architectuur met duurzame technieken, hebben beide woningen nog andere ultratroeven achter de hand voor wie graag ruim woont in het centrum van de stad: drie slaapkamers, drie verdiepingen, een ruime fietsenberging en een huis dat baadt in het licht. Het verloederde achterpand werd ontmanteld en verwijderd en werd getransformeerd tot een originele ommuurde stadstuin met bomen, gescheiden terras en berging… mét zicht op de mooie, oude Sint-Michielskerk natuurlijk.

Een absolute droom voor een zorgeloos leven met het hele gezin!

Neem contact op