Huis te koop

590000€

Immoweb code : 11373009
Immoweb code : 11373009

Overzicht

569 vierkante meters grond

Omschrijving

Zeer ruime casco energetische villa.

Bent u op zoek naar een villa die u kunt afwerken naar eigen smaak & naar ruimte voor uw gezin? Dan is deze ruime energetische casco villa een interessante optie voor u!

Deze strategisch goed gelegen villa werd opgetrokken in een innovatieve staalstructuur met bijzonder veel aandacht voor energiezuinigheid. (epc A)

Deze woning is gelegen op een perceel van 569m² met een fantastisch uitzicht. Vanuit de woning zorgen de strakke aluminium ramen voor een uniek uitzicht!

De villa heeft volgende indeling: centrale inkom met gastentoilet, open inkomhal, gigantische open leefruimte (95m²!!) met mogelijkheid tot open keuken, living, evt. met open of aparte bureauruimte, technische ruimte & wasplaats. Op de eerste verdieping zijn er 4 ruime slaapkamers & 2 badkamers mogelijk. De slaapsuite is het paradepaardje! Deze bestaat uit een slaapkamer, dressing & badkamer. (zie plannen met indeling).

Deze villa staat klaar om verder afgewerkt te worden. De zwarte steenstrips zoals op de renderings worden nog geplaatst & zijn inbegrepen in de prijs. Verdere afwerking mogelijk in overleg.

Interesse? Bel of mail Jasper 0479/27.71.92 - [email protected]

Neem contact op