Huis te koop

479000€

3 slaapkamers 257 vierkante meters

Immoweb code : 11405240
Immoweb code : 11405240

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
257 vierkante meters bewoonbare ruimte
135 vierkante meters grond

Omschrijving

Ontdek uw nieuwe thuis in deze prachtig gerenoveerde en energiezuinige woning, gelegen nabij de Leie. Met een royale bruikbare vloeroppervlakte van 257 m² (volgens EPC) combineert deze woning moeiteloos comfort, stijl en moderne gemakken.

Bij binnenkomst ervaart u direct de ruimtelijkheid en het licht in de open living. Aangrenzend vindt u de ruime eetkamer, de stijlvolle keuken, voorzien van moderne apparatuur en een aparte, grote berging. De haard in de keuken zorgt voor een extra warme en gezellige sfeer.

De plafondhoge ramen in zowel de keuken als de leefruimte creëren een naadloze overgang naar het ruime buitenterras van 30 m².

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 comfortabele slaapkamers en 2 goed uitgeruste badkamers. De masterbedroom beschikt over een eigen volledige badkamer, terwijl de tweede badkamer gemakkelijk toegankelijk is vanuit de andere twee slaapkamers.

De zolderverdieping biedt volop mogelijkheden voor een persoonlijke inrichting en de kelder biedt ruime opslagmogelijkheden.

Laat deze kans niet aan u voorbijgaan en maak van deze prachtige woning uw nieuwe thuis!
Neem dus gerust contact op voor een bezichtiging van deze volledig vernieuwde woning.

+32 485 07 67 49
[email protected]

Neem contact op