Huis te koop

130000€

3 slaapkamers 207 vierkante meters

Immoweb code : 11087708
Immoweb code : 11087708

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
207 vierkante meters bewoonbare ruimte
390 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren eigendom op een perceel van 390 m² te Marke!

Grijp deze unieke kans om deze eigendom te renoveren in het charmante Marke! Met een grondoppervlakte van 390 m² en een bewoonbaar oppervlakte van 207 m² biedt deze woning een uitstekende basis voor een stijlvolle transformatie naar jouw droomhuis.

De woning beschikt over 3 ruime slaapkamers, waardoor er voldoende ruimte is voor het hele gezin of extra kamers voor diverse doeleinden, zoals een thuiskantoor of hobbyruimte. Tevens biedt de zolderverdieping (met vaste trap) nog extra mogelijkheden naar kamers toe. De aanwezige garage biedt niet alleen handige parkeermogelijkheden, maar ook extra opslagruimte of een werkplaats voor de handige klusser.

Geniet van de mogelijkheid om een groene oase te creëren, want deze woning beschikt over een tuin. Ideaal om te ontspannen na een drukke dag, om te genieten van een gezellige barbecue met vrienden en familie, of om gewoon te genieten van de frisse lucht.

De ligging in Marke voegt een extra dimensie toe aan deze eigendom. Marke staat bekend om zijn rustige en gezinsvriendelijke sfeer, en tegelijkertijd profiteer je van de nabijheid van voorzieningen, scholen en winkels.

Grijp deze kans om deze eigendom om te toveren tot een persoonlijke oase die voldoet aan al jouw wensen. Of je nu een liefhebber bent van modern design, een traditionele stijl verkiest of ergens daartussenin, de mogelijkheden zijn eindeloos. Start vandaag nog met het plannen van jouw renovatie en maak van dit huis jouw thuis in het hart van Marke!

Graag een bez…

Neem contact op