Huis te koop

189000€

3 slaapkamers 116 vierkante meters

Immoweb code : 11322547
Immoweb code : 11322547

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
116 vierkante meters bewoonbare ruimte
205 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Instapklare woning met 3 slpk mogelijk en uitweg

Deze instapklare starterswoning bevindt zich rustig gelegen in de kern van het landelijke Bellegem. U komt de woning binnen in de aparte inkomhal die u onmiddellijk verder brengt naar de lichtrijke leefruimte. Deze vormt één, geheel met de open geëquipeerde keuken. De woning geniet van een praktische indeling dankzij de berging naast de keuken. Verder bevindt zich op het gelijkvloers nog de ruime badkamer voorzien van lavabo, ligbad, douche en toilet.

De tuin werd eenvoudig aangelegd en voorzien van een terras waar u kan genieten van de namiddag en avondzon. Tuinmateriaal en fietsen kan u gemakkelijk opbergen in het tuinhuis. De tuin heeft een uitweg achteraan en biedt een autostaanplaats op eigen perceel.

Op de eerste verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers. Via de vaste trap kan u naar de zolder die nog perfect een extra slaapkamer kan worden.

Zin in een nieuw eigen stekje met veel troeven en zonder verplichte werken? Dan is deze woning zeker wat u zoekt! Contacteer ons snel voor uw bezoek ter plaatse!

PLUSPUNTEN:

+ Elektriciteit conform

+ Geen renovatieplicht

+ Uitweg en autostaanplaats achteraan

+ Asbestveilig

 

 

Neem contact op