Huis te koop

5 slaapkamers

Immoweb code : 10791077
Immoweb code : 10791077

Overzicht

5 slaapkamers
955 vierkante meters grond

Omschrijving

VERKOCHT! Overdemerstraat 24, 3511 Kuringen
Knappe open bebouwing (tweewoonst) met 5 slaapkamers, vlakbij het centrum van Kuringen, met Zuidoost gerichte tuin en terrassen, met vlotte verbinding met de E-313. (Meer info en foto’s via www.immoland.info)

- Tweewoonst/kangoeroewoning gelegen op een 10’ fietsen van het centrum van Hasselt – Quartier Bleu, met diverse handelszaken en supermarkten in de onmiddellijke buurt; Bakker, slager, Carrefour, Bloemen Thomas, ZEB, C & A, Mc Donalds, GB Quick, Decathlon en Albert Hein.
- Deze woning werd opgesplitst in 2 wooneenheden, maar kan eenvoudig door het plaatsen van een binnendeur terug één geheel vormen en dienst doen als ééngezinswoning.
- Elk leefgedeelte heeft een ruime woonkamer met veel lichtinval en de aansluitende keuken, die uitgeven op het ruime Zuidoost gerichte terras, met zicht op de groene omgeving.
- Alle nutsvoorzieningen zijn gescheiden, alsook de centrale verwarming. Elk zijn hoogrendementsketel op aardgas.
- Het gelijkvloers beschikt over 3 slaapkamers, de verdieping over 2 slaapkamers.
- Aangezien 2 slaapkamers zich aan de voorzijde van het gebouw bevinden, kunnen deze perfect dienst doen als kantoorruimte of bureel.
- Achteraan in de tuin is er een gezellige overdekte open zithoek met barbecue/openhaard en een handige fietsenberging.
- Het gelijkvloers heeft een EPC-waarde van 340 kWh, EPC-code 20191029-0002136304-RES-2 en het bovenste woongedeelte heeft een EPC-waarde van 221 k...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op