Huis te koop

259000€

6 slaapkamers 170 vierkante meters

Immoweb code : 11334565
Immoweb code : 11334565

Overzicht

6 slaapkamers
1 badkamer
170 vierkante meters bewoonbare ruimte
462 vierkante meters grond

Omschrijving

VERDER AF TE WERKEN GEZINSWONING MET 3 (MOGELIJKS 5-6) SL...

VERDER AF TE WERKEN GEZINSWONING MET 3 (MOGELIJKS 5-6) SLAAPKAMERS OP TOPLOCATIE NABIJ HET BRUISENDE STADSCENTRUM VAN HASSELT

Met een aangename ligging in een rustige, residentiële buurt, op een boogscheut van natuurreservaat de Platwijers vinden we, op huisnummer 34, deze charmante gezinswoning gebouwd in 1949, terug. De woning bevindt zich op slechts 10 minuten van het centrum van Hasselt met een vlotte verbinding naar de autosnelweg. Verder ligt al het noodzakelijke om te voorzien in uw dagelijkse behoeften (supermarkten etc.) op een steenworp van de woning.

Bij het betreden van de woning hebben we, na de inkomhal en het gastentoilet, rechtstreekse toegang tot de knusse leefruimte met zit- en eethoek. De leefruimte staat in directe verbinding met de keuken. De lichtrijke keuken met eiland werd voorzien van de basistoestellen. Vanuit de keuken heeft men toegang tot de berging, de badkamer en de wasruimte met de aansluitingen voor de wasmachine en droogkast.

Op de eerste verdieping bevinden zich momenteel 3, grotendeels, afgewerkte slaapkamers, maar ook nog 3 extra te renoveren kamers die perfect kunnen worden afgewerkt als extra slaapkamers, bureauruimte, dressing, … Tevens is er ook nog een af te werken zolderverdieping te bereiken via een vaste trap.

Voldoende parkeergelegenheid op eigen perceel.

Op zoek naar een toffe, verder af te werken, rustig gelegen gezinswoning in Hasselt? Contacteer ons op 011 96 51 76 of mail naar info@momentumvas...
Renovatieplicht: ja

Neem contact op