Huis te koop

434990€ Oude prijs € 460.000

4 slaapkamers 208 vierkante meters

Immoweb code : 11258369
Immoweb code : 11258369

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
208 vierkante meters bewoonbare ruimte
546 vierkante meters grond

Omschrijving

Gerenoveerde en Energiezuinige Woning in Rustige Straat

Welkom thuis in deze vrijstaande familie woning, gelegen in een rustige en doodlopende straat, op wandelafstand van scholen & winkels.

Het gelijkvloers werd volledig gerenoveerd en bestaat uit een moderne keuken, ruime open living/eetkamer in L-vorm, garage, WC, een kamer die kan dienst doen als kantoor of 4de slaapkamer (13m²) en een kleine koele berging. De ruimtes zijn afgewerkt met hoogwaardige materialen waaronder parketvloeren en natuurstenen afwerkingen. Verder zijn ook de meeste ruiten recent vervangen waardoor ze voldoen aan de strengste normen naar isolatie. Daarnaast is er ook op het gelijksvloers een ruime veranda (20m²) die in de winter volledig kan worden afgelsoten.

Op het 1ste verdiep bevinden zich 3 ruime slaapkamers of eventuele hobby kamers. De badkamer bevat een badkamer meubel met dubbele wastafel, ligbad and WC. Verder is er op de eerste verdieping nog een afzonderlijke douche kamer en ook 2 zolder ruimtes.

Rondom het huis een een mooi en eenvoudig te onderhouden tuin met een houten tuinhuis die perfect dienst kan doen als fiets opslag ruimte.

Huis wordt verwarmd via een hoog rendements gasketel en beschikt ook over 5.040W aan zonnepanelen die nog voor 5 jaar recht geven op groenestroom certificaten (+/- 10.000 euro!!). Verder heeft dit huis ook een regenput met een 3-dubbel filtrage systeem zodat ook naar waterverbruik efficent kan worden omgesprongen.

Deze woning is een zeldzame kans om te genieten van comfortabel wonen in een rustige omgeving,

Neem contact op