Huis te koop

* 446250€

3 slaapkamers 167 vierkante meters

Immoweb code : 11301841
Immoweb code : 11301841
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
167 vierkante meters bewoonbare ruimte
562 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige moderne BEN-woning TE KOOP gelegen in Kuurne.

Deze nieuwbouwwoning (hoekwoning) is opgetrokken in een hedendaagse stijl met aandacht voor kwaliteitsmaterialen en zijn als volgt samengesteld: een ruime inkom, gastentoilet, berging en een lichtrijke leefruimte met open keuken die uitgeeft op de ruime tuin. Op de eerste verdiep vind je drie slaapkamers, badkamer (bad, douche en dubbele wastafel) en een apart toilet. Een vaste trap leidt naar de polyvalente en ruime zolderverdieping die vrij kan worden ingericht. En een carport naast de woning met aangelegde oprit en voortuin.

Uiteraard is de woning duurzaam en ecologisch met een E-peil van maximum 20 dankzij zijn 6 zonnepanelen, vloerverwarmingen een lucht-water warmtepomp. Hetgeen een korting betekent van 50% op het kadastraal inkomen gedurende de eerste 5 jaar.

De ligging van deze mooie woning is zowel rustig en centraal gelegen. In een rustige zijstraat van de Kattestraat. Op wandelafstand van scholen, winkels en alle diensten en voorzieningen. He centrum van Kuurne ligt op amper 1 km. De R8 is maar 2 km verwijderd en op een kleine 10 minuten bereik je de oprit van de E17. De vele winkels in en rond het Ring Shopping Center van Kuurne liggen op 2,5 km.

Maak nu uw afspraak via [email protected] voor meer info over deze prachtige nieuwbouwwoningen!

Neem contact op