Huis te koop

745000€

2 slaapkamers 332 vierkante meters

Immoweb code : 11319859
Immoweb code : 11319859

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
332 vierkante meters bewoonbare ruimte
518 vierkante meters grond

Omschrijving

Up-to-date moderne eigendom nabij het centrum van Kuurne.

Deze eigendom is werkelijk tot in de puntjes onderhouden en afgewerkt. Het gelijkvloers is zo ingericht dat er een slaapkamer of bureau is met uitzicht op de tuin, het zwembad en de bijbouw. Er is een bijkeuken (momenteel voor was- en droogruimte), een douchekamer, een inpandige garage met bijbehorende berging en technische ruimte.

Bij binnenkomst op de eerste verdieping valt meteen de statige trap en draaideur op. Het is een lichtrijk geheel met veel inbouwkasten, een open vide en grote raampartijen. De L-vormige ruimte sluit aan op de keuken die compleet gericht is naar de tuin en het terras. De keuken is volledig geïnstalleerd, met een praktische berging/koelcel om de hoek. Aan de andere kant is er ook een zeer groot terras dat grenst aan de keuken en de leefruimte.
Op de verdieping bevinden zich een slaapkamer, een apart toilet en de masterbedroom. De masterbedroom heeft een eigen terras, een dressing en grenst aan de badkamer. En wat voor een badkamer! Een inloopdouche (Corian en bijzonder ruim), een ligbad, wastafel met veel kasten en vooral veel ruimte.
De tuin is volledig aangelegd en beschikt over een zwembad. De blauwe regen zorgt voor een kleurrijke omheining. Achteraan de woning is er een groot bijgebouw/poolhouse. Een deel is een moderne fitnessruimte (met openslaande ramen), het andere deel is een comfortabele zithoek met jacuzzi.
PLUSPUNTEN:
+ Energiezuinige woning (zonnepanelen, nieuwe CV-ketel op gas in combinatie met warmtepomp, etc.)
+ Gevoel van ruimte
+

Neem contact op