Huis te koop

384000€

4 slaapkamers 185 vierkante meters

Immoweb code : 11337291
Immoweb code : 11337291

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
185 vierkante meters bewoonbare ruimte
382 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime halfopen bebouwing met zonnige tuin en garage

Welkom in deze prachtige woning gelegen nabij het centrum van Kuurne! Deze halfopen bebouwing werd gebouwd in 1958 en werd recentelijk gerenoveerd. De woning voelt erg ruim aan en vormt de perfecte thuis voor een groot gezin.

De inkomhal met apart gastentoilet biedt toegang tot de mooi afgewerkte woonkamer. Dankzij de grote raampartijen geniet je van veel natuurlijk licht. Aansluitend bevindt zich de leefkeuken met voldoende plaats voor een eettafel. Erg leuk is het zicht op de tuin. Achterliggend vind je en praktische berging.

Op de eerste verdieping voorziet de woning in 2 grote slaapkamers, 1 kleinere kamer (te gebruiken als bureau of dressing) en de volledig vernieuwde badkamer uitgerust met ligbad, douche en tweede toilet.

Via de vaste trap begeeft u zich naar de zolderverdieping dewelke momenteel opgesplitst is in 2 ruimtes. U kan er naar eigen wens 2 slaapkamers inrichten of één maken.

Bergruimte vind je tevens terug in de kelder of de achterliggende garage. Deze laatste kan gemakkelijk bereikt worden langs de zijkant van de woning.

De tuin is zongericht en erg aangenaam om in te vertoeven.

Mis deze kans niet om in het hart van Kuurne te wonen, met een ruime woning, prachtige tuin, garage en alle comfort die je nodig hebt. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging!

EPC: 308 kWh / (m² jaar) - UC: 2193254
REF: YP/24032/K

Neem contact op