Huis te koop

420000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 10970116
Immoweb code : 10970116

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
400 vierkante meters grond

Omschrijving

Uitermate kwalitatief gebouwde, afgewerkte nieuwbouwwoning

Uitermate kwalitatief gebouwde, volledig afgewerkte nieuwbouwwoning gelegen op 5min van de E313 Antwerpen – Hasselt, kort bij een dorpskern met alle wenselijke voorzieningen.
De woning omvat een ruime leefruimte, kwalitatieve Leicht keuken met Siemens apparatuur, inkomhal en nachthal met eerste keus houten trappen, een ruime garage voorzien van een geautomatiseerde geïsoleerde sectionaalpoort en een gastentoilet op het gelijkvloers.
Het verdiep omvat 3 aangename slaapkamers en een badkamer voorzien van dubbel badkamermeubel, bad, douche en toilet. Er is tevens een trap naar een nachthal op de zolderverdieping voorzien wat de mogelijkheid biedt om ook de zolderverdieping in te richten als grote hobbyruimte of 2 slaapkamers.
De woning werd energiezuinig gebouwd met oa PUR vloer- en muurisolatie, 5- kamer PVC buitenschrijnwerk Kömmerling met super isolerende beglazing en werd voorzien van een installatie met zonnepanelen en een ventilatiesysteem type D met warmterecuperatie.
De verwarming gebeurt dmv een energievriendelijke warmtepomp in combinatie met vloerverwarming.
Het volledige gelijkvloers evenals de badkamer en de nachthal zijn voorzien van een vloer in keramische tegels, de slaapkamers werden afgewerkt met een kwalitatieve laminaatvloer. De woning werd volledig geschilderd en ook de oprit, tuinpadden als gazon werden afgewerkt voorzien wat de woning instapklaar maakt.
De mogelijkheid bestaat om nog een bijgebouw of tuinberging te plaatsen achter de woning.

Neem contact op