Huis te koop

248000€

3 slaapkamers 130 vierkante meters

Immoweb code : 11197395
Immoweb code : 11197395

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
130 vierkante meters bewoonbare ruimte
688 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren eengezinswoning met 3 slaapkamers

Te renoveren eengezinswoning met 3 slaapkamers op een perceel van 6a 88ca.

Deze charmante vrijstaande woning is gelegen in het hartje van Laakdal. De ligging biedt wel wat voordelen. Zo zijn lokale handelaars en winkels op fietsafstand en zit je toch tussen het groen. Ook het op- en afrittencomplex van de E313 is op 5minuutjes rijden.


We betreden de woning via de voordeur waarna we in de inkomhal komen. Vanuit daaruit gaan we naar de ruime en lichtrijke woonkamer met gashaard. Van daaruit gaan we naar de volledig houten keuken. Deze is voorzien van gasvuur, dampkap en gootsteen. Voor extra opbergruimte kan je terecht in de droge kelder.

Boven vinden we 3 ruime slaapkamers (6,5m² , 14.82m² en 15,96m²). Aan alle ramen zijn rolluiken voorzien. Ook de badkamer vinden we op dit verdiep. Deze bestaat uit toilet, lavabo en bad. Via een vaste trap kunnen we naar de nog onafgewerkte zolder. Dit biedt nog heel wat potentieel.

Wanneer we naar buiten gaan komen we op het getegelde terras terecht. Deze is voor een stuk voorzien van een afdak wat het heel aangenaam maakt om hier in de zomer te vertoeven. Hier vinden we ook een opberggarage wat handig is om de tuinspullen op te bergen. Dit koertje is voorzien van 2 poortjes. Ideaal voor als je kleine kindjes of dieren hebt.

Achter en naast de garage is nog een aangenaam stuk tuin. Er is parking voldoende aan de woning en ook nog een carport waar je, je auto onder kan plaatsen.

De woning wordt ve

Neem contact op