Huis te koop

295000€

2 slaapkamers 166 vierkante meters

Immoweb code : 11334115
Immoweb code : 11334115

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
166 vierkante meters bewoonbare ruimte
314 vierkante meters grond

Omschrijving

Gunstig gelegen halfopen bebouwing te Laakdal

Gunstig gelegen halfopen bebouwing op 3a14 te Laakdal.

De gerenoveerde woning dateert van 1983 en verkeert in goede staat van onderhoud.

Ligging: Zeer rustige woonbuurt op fietsafstand van het dorpscentrum. Door zijn strategisch gunstige ligging tov de E313, zijn omliggende steden en gemeenten zeer vlot bereikbaar.

Indeling: Inkom, toilet, inpandige garage, woonkamer, eetkamer, keuken, veranda, wasplaats/berging, 2 slaapkamers, badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel, toilet, zolder.

Omschrijving: De inkomhal met gastentoilet geeft uit op een lichtrijke en gezellige woon-/eetkamer met aansluitend een volledig geïnstalleerde open keuken. Hier is een praktische berging voorzien voor extra opbergruimte.Daarnaast zorgt de veranda voor een ideale overgang naar de omliggende tuin. Het verdiep telt twee ruime slaapkamers en een volledig gerenoveerde badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Via een luik heeft u toegang tot de zolderverdieping die voor extra berging zorgt. De inpandige garage en het tuinhuis maken het plaatje compleet. Kortom een echte aanrader!

Extra's:
- EK conform
- EPC 266 kWh/m2
- CV op aardgas,
- PVC-ramen met dubbel glas
- Tuin: zuid-west georiënteerd
- Wg, Vg, Vv, Gvkr, Gmo
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op