Huis te koop

565000€

3 slaapkamers 262 vierkante meters

Immoweb code : 11346600
Immoweb code : 11346600

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
262 vierkante meters bewoonbare ruimte
2048 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige pastorijwoning met 3 slaapkamers op circa 20are

Recente pastorijwoning te Vorst met een prachtige tuin op 20a48ca .

De woning dateert van 2013 en verkeert in perfecte staat van onderhoud.

Ligging: Gelegen in een kindvriendelijke buurt vlakbij het kanaal waar u heerlijk kan wandelen. Scholen, winkels, openbaar vervoer, ... liggen bijkomend in de onmiddellijke omgeving. Verbindingswegen naar omliggende gemeenten zijn tevens vlot bereikbaar.

Indeling:
GLV.: Inkom, bureau, woonkamer, eetkamer, keuken, wasplaats.
Verdiep: 3 slaapkamers, dressing, badkamer met inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel en toilet.
Zolder:

Omschrijving: Deze prachtige instapklare woning wordt gekenmerkt door kwalitatieve materialen. De inkomhal vormt de toegang tot de praktische bureauruimte en de gezellige woonkamer met aansluitend de eetkamer en de volledig geïnstalleerde open keuken met eiland. Naast de keuken is er een praktische berging met wasplaats. Verder is er op het gelijkvloers nog een gastentoilet aanwezig. Het eerste verdiep omvat 3 slaapkamers waarvan 1 met dressing en een prachtig afgewerkte badkamer met ligbad, wastafelmeubel, inloopdouche en toilet. De zolderverdieping is momenteel ingericht als één grote polyvalente ruimte maar kan eventueel nog worden opgesplitst tot het creëren van extra slaapkamers.

De omheinde en aangelegde tuin met terras geniet van de nodige privacy waar u kan genieten van een zuidgerichte oriëntatie. Het perceel is maar liefst 110 meter diep waardoor u vo

Neem contact op