Huis te koop

279000€

4 slaapkamers 183 vierkante meters

Immoweb code : 11112392
Immoweb code : 11112392

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
183 vierkante meters bewoonbare ruimte
558 vierkante meters grond

Omschrijving

HOB met 4 slaapkamers in Landen

Prachtige halfopen bebouwing te koop met 4 slaapkamers in het charmante Landen

Ontdek deze prachtige halfopen bebouwing in het pittoreske Landen, een ideale plek om te wonen en te genieten van ruimte, comfort en gezelligheid! Met 4 slaapkamers, een ruime leefruimte, een garage, verwarming op gas, dubbele beglazing en een mooie tuin biedt deze woning alles wat je zoekt.

Binnenin de woning vind je een lichte en ruime leefruimte waar je met familie en vrienden kunt ontspannen en samenkomen. De keuken is gedeeltelijk uitgerust en biedt alle benodigde apparatuur om heerlijke maaltijden te bereiden.
Met 4 comfortabele slaapkamers is er voldoende ruimte voor het hele gezin. De woning is perfect onderhouden en instapklaar waardoorje meteen kan genieten van je nieuwe thuis.
De badkamer is uitgerust met een enkele lavabo en ligbad met douche.

De garage biedt niet alleen ruimte voor je auto, maar ook extra opslagruimte voor al je spullen. De woning heeft verwarming op gas, wat zorgt voor een efficiënte en gezellige warmte in de wintermaanden. Dankzij de dubbele beglazing blijft de woning goed geïsoleerd.

De prachtige tuin is een oase van rust en groen. Hier kun je heerlijk ontspannen, barbecueën met vrienden of tuinieren in je eigen moestuin met verse groenten. Het is de ideale plek om van de buitenlucht te genieten.



Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29

Neem contact op