Huis te koop

780000€

6 slaapkamers 240 vierkante meters

Immoweb code : 11274234
Immoweb code : 11274234

Overzicht

6 slaapkamers
3 badkamers
240 vierkante meters bewoonbare ruimte
19471 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige energiezuinige woning op ruim perceel met vele mo…

Op een zéér mooie locatie in het rustige Madonna (deelgemeente van Langemark-Poelkapelle) bevindt zich deze magnifieke, energiezuinige maar ook heel ruime woning. Op een boogscheut van verscheidene invalswegen zorgt dit voor de ideale verbinding met steden zoals Ieper, Roeselare en Diksmuide. De woning bestaat uit 3 eenheden: de woning en 2 vakantiewoningen. De vakantiewoningen kunnen volledig geïntegreerd worden in de woning zodat er één ruime woning ontstaat. Alles werd gerenoveerd tussen 2011 en 2018 waardoor de woning geniet van een conforme elektrische keuring, EPC label B, CV op gas (radiatoren en vloerverwarming) en een prima afwerking.

WONING:
De woning bestaat uit een lichtrijke open woonkamer met aansluitend de keuken. De woonkamer en keuken zijn zo gericht dat er steeds zicht is op de prachtige tuin. Verder op het gelijkvloers van de woning is er nog de bijkeuken en een aparte doucheruimte.
Op het eerste verdiep vinden we 3 ruime slaapkamers en een badkamer met douche, lavabomeubel en toilet.

VAKANTIEWONING 1:
Vakantiewoning 1 kan betreden worden via een aparte inkom. De vakantiewoning geniet van een gezellige keuken met eettafel, de woonkamer met zicht op de idyllische tuin, een eerste ruime slaapkamer met zicht op tuin en een tweede kamer waar er 2 aparte bedden geplaatst kunnen worden. Verder geniet de eerste vakantiewoning van een prachtige badkamer met ligbad, douche en lavabomeubel.

VAKANTIEWONING 2:
Vakantiewoning 2 kan betreden worden via nog een ap…

Neem contact op