Huis te koop

369000€

2 slaapkamers 138 vierkante meters

Immoweb code : 11285893
Immoweb code : 11285893

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
138 vierkante meters bewoonbare ruimte
192 vierkante meters grond

Omschrijving

Uitmuntend gerenoveerde halfopen bebouwing op prachtige loc…

In Langemark op 7 km van Ieper en vlakbij lokale winkels (supermarkt, slagerij, horeca, scholen) vinden we deze prachtig gerenoveerde woning terug. De woning werd in 2018-2019 volledig gerenoveerd naar de normen van 2050 en bevindt zich op een perceel van 192 m². De woning is makkelijk in onderhoud en geniet van prachtige verzichten boven op de heuvel.

De woning bestaat uit het gelijkvloers uit een ruime inkomhal met apart gastentoilet, doorheen de zwarte stalen deur komen we terecht in de open woonkamer. Deze is voorzien van voldoende raampartijen waardoor er veel natuurlijk licht binnenkomt. In de ruime woonkamer gaan de verschillende ruimtes naadloos in elkaar over en is volledig afgewerkt met een spanplafond en ingewerkte led strip. De prachtig afgewerkte keuken geniet van een combi oven, stoomoven, inductiekookplaat met ingewerkte dampkap, koelkast en vaatwasmachine. Verder is er nog de grote berging waar er plaats is voor een extra koelkast, vriezer, wasmachine, droogkast en veel opbergruimte. Via deze opbergruimte wordt de buitenberging/fietsberging bereikt die ook via de zijkant toegankelijk is.

De eerste verdieping bestaat uit een ruime master bedroom met uitzicht op de open velden, een tweede kamer die op heden gebruikt wordt als stockage, maar plaats biedt voor een dubbel bed en een kast. De nachthal bestaat uit ingemaakte kasten zodat er plaats kan bespaard worden in de slaapkamers en als laatste is er nog de prachtige badkamer met ligbad, inloopdouche, toilet …

Neem contact op