Huis te koop

990000€

3 slaapkamers 180 vierkante meters

Immoweb code : 11403392
Immoweb code : 11403392

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
180 vierkante meters bewoonbare ruimte
1236 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmant huis volledig gerenoveerd in 2021

In hartje Maransart, gelegen in een rustige en groene omgeving, niet ver van de Abdij van Aywiers, prachtige charmante woning van 180m² netto (205m² bruto), volledig gerenoveerd in 2021, en gelegen op een prachtig perceel van 12 are 36, georiënteerd noordwest achterzijde .

De woning is op het gelijkvloers als volgt samengesteld: een inkomhal met ingebouwde kookplaten, een kantoor/bibliotheek met open cassettehaard (elektrisch) en een woonkamer met zicht op het tuinniveau. Het tuinniveau bestaat uit een volledig ingerichte open keuken die uitkomt op de eetkamer met toegang tot de tuin, een kantoor, een garderobe met gastentoilet en fonteintje, een voorraadkelder en een stookruimte.

De eerste verdieping omvat een nachthal, die een slaapkamer met eigen badkamer en ingebouwde kleedkamer en een complete badkamer (bad, douche, wastafel en toilet) bedient, evenals 2 andere kinderkamers, waarvan één op de tussenverdieping. en een badkamer (ligbad, toilet en wastafel).

Deze villa wordt compleet gemaakt door een prachtige, zeer besloten tuin met een natuurlijk zwembad met waterval en diverse terrassen en schuilplaatsen.

Uitrusting: alarm, Vaillant-ketel, dubbele beglazing, waterontharder, warmtepomp, barbecue, automatisch sproeisysteem, tweeuursmeter, PEB D. Onmiddellijk te bezoeken. Contacteer ons op 02/880.15.17 - [email protected]

Neem contact op