Huis te koop

249500€

5 slaapkamers 171 vierkante meters

Immoweb code : 11276878
Immoweb code : 11276878

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
171 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Ruime rijwoning met 5 slaapkamers nabij centrum Lauwe

Te Koop: Instapklare Woning in het Centrum van Lauwe

Deze prachtige woning biedt een unieke kans om comfortabel te wonen in het bruisende centrum van Lauwe. Met 5 slaapkamers is dit huis perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte en stijl. Hier zijn enkele kenmerken die deze woning onderscheiden:

Kenmerken:

Nieuwe badkamer: geniet van luxe en comfort in de onlangs vernieuwde badkamer, met bad en douche apart.
Keuken: op te frissen maar wel instapklaar
Zonnepanelen: maak gebruik van duurzame energie met 21 zonnepanelen op het dak. Bespaar op energiekosten en draag bij aan een groenere toekomst.
Zuid-West gerichte tuin: ervaar de vreugde van zonovergoten dagen in de prachtige zuid-west gerichte tuin. Eenideale plek om te ontspannen, te entertainen en te genieten van de buitenlucht.
Dubbel Glas: alle ramen zijn voorzien van dubbel glas, waardoor een uitstekende isolatie wordt gegarandeerd. Dit draagt niet alleen bij aan een energiezuinige woning, maar ook aan een aangename leefomgeving.
Elektrische Rolluiken: gemak ontmoet veiligheid met elektrische rolluiken die eenvoudig te bedienen zijn. Creëer de gewenste sfeer en zorg voor extra privacy met één druk op de knop op de benedenverdieping.
Onderhoudsvriendelijke tuin met kunstgras: geniet van een groene oase zonder het gedoe van intensief tuinonderhoud. De kunstgrasmat zorgt voor een fraaie uitstraling het hele jaar door.
Parkeren: er staan parkeerplaatsen voor de deur maar daa

Neem contact op