Huis te koop

215000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11308761
Immoweb code : 11308761

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
232 vierkante meters grond

Omschrijving

Nog verder af te werken woning in Lauwe!

3 slaapkamers, grote zolder, tuin en garage ….

Deze woning heeft recent een grote renovatie ondergaan: vloeren opgebroken, leidingen vervangen, nieuwe chauffageketel geplaatst, ramen vervangen, badkamer geïnstalleerd, …. Echter moeten nog een aantal afwerkingen gebeuren zodat deze woning een zalige thuis wordt!
Via de inkomhal stappen we de woning binnen.We hebben er toegang tot de kelder, de grote garage links of de leefruimte rechts. De leefruimte bestaat uit het salon en de eetkamer met erker. In de eetkamer is er ook nog een gaskachel die zorgt voor een extra gezellige toets. De ramen in het salon en de eetkamer zijn ook voorzien van elektrische rolluiken. Aanpalend is er de keuken waar nog een aantal zaken moeten gefinaliseerd worden.
Op de eerste verdieping zijn er 3 mooie, grote slaapkamers. De bovenverdieping werd ook vernieuwd. De badkamer beschikt over een dubbele lavabo, toilet, bad en douche.
Ook hier hebben de ramen langs de voorzijde elektrische rolluiken. Langs de achterzijde zijn het manuele rolluiken.
In één van de achterste kamers hebben we via een vaste trap toegang tot de grote, geïsoleerde zolder. Hier kunnen makkelijk nog 2 kamers worden bijgemaakt.
Terug op de benedenverdieping vinden we de grote garage terug. Hier zijn ook de voorzieningen getroffen voor het installeren van een gelijkvloers toilet.
Via de garage of via de keuken kunnen we naar de koer met zongerichte tuin. De koer en tuin moeten nog verder worden ontruimd en afgewerkt.

Centrale v

Neem contact op