Huis te koop

725000€

9 slaapkamers 532 vierkante meters

Immoweb code : 11014049
Immoweb code : 11014049

Overzicht

9 slaapkamers
2 badkamers
532 vierkante meters bewoonbare ruimte
5951 vierkante meters grond

Omschrijving

Brouwershuis Du Bois-Haems

Deze karaktervolle neoclassicistische herenwoning uit 1868 deed dienst als brouwerswoning van de brouwerij Du Bois-Haems.

Via de voormalige koetsdoorgang komt men uit op een prachtige binnenkoer die toegang biedt tot de vroegere paardenstallen. Daarnaast zijn er twee garageplaatsen voorzien. De grootste troef van het pand is de enorme parktuin met vijver en antiek zwembad dat achter het pand verscholen zit. Zodra u de grote toegangspoort sluit kunt u heerlijk genieten van natuur en rust, doch is de woning centrum-gelegen.

Unieke leefruimte met talloze decoratieve elementen, 3 open haarden en grote leefkeuken met AGA -fornuis. De decoratieve elementen bevinden zich in goede staat en zetten de authenticiteit kracht bij. Verder is er op de gelijkvloerse verdieping een royale inkomhal met toegang tot een ruime eetruimte. Dit laatste kan ook gebruikt worden als bureauruimte.

Op de eerste verdieping bevinden er zich 7 slaapkamers en 2 recent gerenoveerde badkamers. Ook hier werden authentieke elementen gebruikt vol charme. Tot slot beschikt de woning over een zeer ruime zolder dat verschillende bestemmingen kan innemen.

Gezien uitstraling, de ligging in het centrum van Lebbeke, de grootte van het perceel en de ruime bruikbare vloeroppervlakte, biedt dit beschermd monument zéér veel mogelijkheden.

Neem contact op