Huis te koop

4 slaapkamers 220 vierkante meters

Immoweb code : 10712402
Immoweb code : 10712402

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
220 vierkante meters bewoonbare ruimte
350 vierkante meters grond

Omschrijving

Succesvol Verkocht !

In deze rustige wijk te Oordegem kun je deze uiterst ruime halfopen BEN-woning (Bijna Energie Neutraal) terugvinden die opgeleverd werd in 2023. Deze woning is voorzien van alle hedendaagse technieken en comfort. Bij het binnenkomen in de woning komen we in de inkomhal met toegang tot de wasplaats, woon-en eetkamer. Via de smeedijzeren deur komen we in de moderne keuken die voorzien is van alle hedendaagse toestellen en is uiterst smaakvol afgewerkt. De openkeuken staat in verbinding met de ruime woonkamer met zicht op het terras en de tuin.
In de ruime wasplaats/berging zijn alle technieken voorzien inclusief warmtepomp, douchecabine en wastafel. Via de traphal kom je op de eerste verdieping waar 2 slaapkamers voorzien zijn, de masterbedroom geniet van een prachtig zicht op de tuin. De badkamer werd voorzien van ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel.
Op de 2de verdieping kan je nog 2 ruime slaapkamers terugvinden met enorm veel lichtinval en een open nachthal die de mogelijkheid biedt tot het inrichten van een bureauruimte/speelruimte. Deze woning werd uiterst kwalitatief gebouwd op de traditionele manier van bouwen. Doordat de woning bijna energieneutraal is, ben je echter 5 jaar vrijgesteld van het betalen van de onroerende voorheffing. De woning is voorzien van zonnepanelen, alarmsysteem en regenwaterput (7500 liter). Bij de oprichting werden uiterst degelijke materialen gebruikt van gerenomeerde merken. Bovendien is de tuin volledig aangelegd.
De prijs zal opgesplit…

Neem contact op