Huis te koop

3 slaapkamers 160 vierkante meters

Immoweb code : 10732020
Immoweb code : 10732020

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
160 vierkante meters bewoonbare ruimte
320 vierkante meters grond

Omschrijving

VERKOCHT OP EERSTE BEZOEKDAG!

In Lede op een centrale ligging kan met deze prachtige nieuwbouwwoning terugvinden met 3 slaapkamers en mooi aangelegde tuin met overdekt terras. Via de centrale inkomhal met vestiaire en gasten toilet komen we in de mooie open leefruimte met aansluitend de keuken. Door de grote raampartijen baat deze ruimte in het licht. De open keuken werd uitgerust met alle hedendaagse keukentoestellen van ATAG en Miele en werd bovendien voorzien van een composieten werkblad. Aansluitend aan de keuken kan men nog een ruime koele berging terugvinden. Via de traphal bereiken we de eerste verdieping waar zich 3 slaapkamers bevinden en de badkamer uitgerust met ligbad, inloopdouche, enkele wastafel en toilet. Elke slaapkamer werd in deze woning voorzien van een volledig uitgeruste kastenwand op maat.
Via het zolderluik is er toegang tot de ruime zolder. Als laatste beschikt deze woning nog over een ruime inpandige garage met automatische poort.

De tuin die prachtig aangelegd werd is voorzien van een ruim terras. Achteraan in de tuin bevindt zich nog een extra overdekt terras met tuinhuis.

Kortom heeft deze prachtige nieuwbouwwoning die tot in de puntjes is afgewerkt! jouw interesse gewekt? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op 0474/87 90 71

Troeven
* Verkoop onder registratierechten
* Inbouwkasten
* 3 slaapkamers
* Prachtig aangelegde tuin.


1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied
2) Beschermd erfgoed: neen
3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing
4) Keur…

Neem contact op