Huis te koop

399000€

3 slaapkamers 251 vierkante meters

Immoweb code : 11095301
Immoweb code : 11095301

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
251 vierkante meters bewoonbare ruimte
1200 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren open bebouwing op 12a met 3 slpkrs

Bent u op zoek naar een woning met veel potentieel, dan is deze 4-gevel woning in Lede misschien wel wat u zoekt? Gelegen op een ruim perceel van 12a, perfecte oriëntatie en met gegarandeerd zicht op natuurgebied!

De woonst uit 1987 is volledig onderkelderd en opgebouwd in beton. Dankzij het hellende perceel kan u deze 'kelder' integreren bij de woning of ombouwen naar een 2e woonst of praktijk. De woning heeft reeds een basislaag isolatie en dubbele beglazing, doch is een totaalrenovatie aangewezen. De ruimtes zijn prima, met de nodige liefde wordt dit een prachtige villa.

Het betreft een zeer ruime woonst met veel lichtinval. De huidige indeling is als volgt: de kelderverdieping met de grote polyvalente ruimte, 2 kleine bergruimtes, stookruimte, dubbele garage en buitenberging. Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal, leefruimte, bureelruimte, eetplaats, keuken met terras, wasplaats met douchekamer en apart toilet. De eerste verdieping heeft een ruime overloop met bureel, 3 slaapkamers en badkamer. Tot slot de zolder als bergruimte.

Ook qua ligging is dit een topper. Primaire en secundaire voorzieningen, alsook het centrum van Lede bevinden zich dichtbij maar ook de oprit naar de E40 is eenvoudig bereikbaar. Meevaller is de recent her-aangelegde straat.

Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse, aarzel niet ons te contacteren via 053 / 89 99 66 of via [email protected].

Neem contact op