Huis te koop

399000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11163505
Immoweb code : 11163505

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
230 vierkante meters grond

Omschrijving

Gezellige woning met zicht op het groen!

Bent u op zoek naar een NIEUWBOUW voor een degelijke prijs en wil u dit jaar nog genieten van 6% BTW*? Kijk dan even naar deze woning.**
Het ontwerp combineert een moderne stijl met warme elementen. Zo krijgt de gevel bijvoorbeeld karakter door de houten bekleding met donker schrijnwerk en dak.
Bij binnenkomst valt de Italiaanse glazen deur op, die u uitnodigt de gezellige leef- en eetruimte te betreden. De lichtrijke living met open ramen geeft uit op een ruim terras/tuin met groen uitzicht. Buiten is er plek voor een ruime (fiets)berging en parkeerplaats en/of carport. Op het gelijkvloers bevindt zich een berging en apart toilet.
In het huidige plan voorzien we op de eerste verdieping 3 slaapkamers en 2 (!) badkamers, luxe voor het moderne gezin. U kan echter nog kiezen voor een indeling exact op uw maat.
Bovendien kan u de zolderruimte met vaste trap nog betrekken bij de woning en op deze manier maar liefst 5 slaapkamers creëren.
Verwarmen doet u met warmtepomp via vloerverwarming. Ventilatiesysteem D aanwezig. Vraag naar de plannen, het lastenboek en de prijslijsten.

* Indien u voldoet aan de voorwaarden. (12% op de grondwaarde)
** De foto’s van de badkamer en keuken zijn illustratief (voorgaand werk van de aannemer)

Neem contact op