Huis te koop

235000€

2 slaapkamers 101 vierkante meters

Immoweb code : 11394055
Immoweb code : 11394055

Overzicht

2 slaapkamers
101 vierkante meters bewoonbare ruimte
130 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Te renoveren woning met potentieel: 2-4 slaapkamers en tuin

Bent u op zoek naar een woning in het centrum van Sint-Pieters-Leeuw, nabij winkels, openbaar vervoer, scholen en belangrijke invalswegen? Zoek niet verder, ERA Innova heeft de perfecte woning voor u.

Deze woning met een totale oppervlakte van 130m² (inclusief zolder) ligt op een perceel van 1 are 45 centiare en biedt enorm veel potentieel. Hoewel de woning enige renovatie vereist, beschikt ze over een solide basis om op voort te bouwen.

Binnenin de woning vindt u aangename leefruimtes, een functionele keuken die aansluit op een gezellige veranda, en directe toegang tot de westelijk georiënteerde tuin. De tuin is een prachtige aanvulling op de woning en biedt volop mogelijkheden voor buitenactiviteiten en ontspanning.

De woning beschikt over twee zeer ruime slaapkamers. Daarnaast biedt de zolder, die gemakkelijk bereikbaar is via een vaste trap, de mogelijkheid om nog eens twee extra slaapkamers te creëren. De indeling van de ruimtes biedt een comfortabele en praktische woonervaring, met volop mogelijkheden voor persoonlijke aanpassingen en verbeteringen.

Ons toegewijde team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.Voor verdere details kunt u terecht op: https://www.era.be/nl/era-innova. De verstrekte informatie en oppervlaktematen zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verplichting in.
Renovatieplicht van toepassing.

Neem contact op