Huis te koop

379000€

3 slaapkamers 140 vierkante meters

Immoweb code : 11277627
Immoweb code : 11277627

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
140 vierkante meters bewoonbare ruimte
511 vierkante meters grond

Omschrijving

Moderne open bebouwing met 3 slaapkamers te koop in Leke

In het rustige Leke met een vlotte verbinding naar de autostrade (E40) in de buurt van scholen, winkels en openbaar vervoer huisvest deze moderne woning. Tevens liggen het centrum van Koekelare, Diksmuide & verschillende kustgemeentes op een korte afstand.

Men komt de woning binnen via de inkomhal voorzien van een gastentoilet. Voornoemde hal geeft toegang tot de ruime en lichtrijke leefruimte, voorzien van grote zuidwest- gerichte raampartijen. Naast de woonkamer situeert zich de hedendaagse keuken. Verder treffen we een inpandige garage met automatische poort aan. Op het eerste verdiep bevinden zich 3 ruime slaapkamers, een badkamer (voorzien van wastafel, toilet, bad en douche), een praktische dressing en toegang tot de zolder. Deze woning ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar zowel ruimte als luxe.

Bouwtechnisch is de woning optimaal uitgerust met dubbele beglazing en centrale verwarming op aardgas met hoogrendementsketel. Dit zorgt niet alleen voor een aangenaam binnenklimaat, maar ook voor lagere energiekosten.

Heeft u interesse in deze topper? Neem dan zeker contact op met Jentl via het nummer +32 470 72 61 08 of via mail naar [email protected].

Troeven
* 3 slaapkamers
* Inpandige garage
* EPC-label B


1) Stedenbouwkundige bestemming: Wg: Woongebied
2) Beschermd erfgoed: neen
3) Geïnventariseerd erfgoed: neen
4) Keuringsattest elektriciteit: ja (conform)
5) Renovatieverplichting: neen
6) Overstromingsrapport:
Perceelscore of P-score: A: geen ov…

Neem contact op