Huis te koop

349000€

3 slaapkamers 167 vierkante meters

Immoweb code : 11296647
Immoweb code : 11296647

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
167 vierkante meters bewoonbare ruimte
407 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante woning met zuiderse tuin en ruime garage

Deze instapklare woning is perfect onderhouden en gelegen nabij het centrum van Lendelede, dicht bij de belangrijkste invalswegen. De stijlvolle halfopen bebouwing, met recente renovaties, strekt zich uit over een perceel van 407 m² en biedt een bewoonbare oppervlakte van 167 m².

Op het gelijkvloers verwelkomt de inkomhal u naar de lichtrijke leefruimte met een oppervlakte van 38 m², parketvloer en een lange op maat gemaakte kast. De volledig uitgeruste keuken, wasruimte en het gastentoilet vervolledigen dit niveau, met een ondergrondse kelder die extra opslagruimte biedt. Op de bovenverdieping vindt u twee ruime slaapkamers met op maat gemaakte kasten, een babykamer en de badkamer voorzien van een wastafel, ligbad, douche en toilet. Er is ook een zolder, waar de mogelijkheid bestaat om nog een extra kamer in te richten, naar eigen wens en behoefte.

Aan parkeergelegenheid geen gebrek dankzij de lange oprit en de afzonderlijke garage van 42 m² met automatische poort en nog extra zolderruimte voor al uw opbergbehoeften.

Dankzij de prachtige zuiderse tuin voelt u zich meteen op vakantie. De tuin werd recent aangelegd en nodigt u uit tot serene momenten van rust.

De woning is uitgerust met alle moderne voorzieningen waaronder centrale verwarming op aardgas met een nieuwe hoogrendementsketel uit 2019, een zonneboiler, hoogrendementsglas, dakisolatie, 12 zonnepanelen, een regenwaterput van 5000 liter enz. Dit alles zorgt voor een zeer gunstig EPC-label "B".

Neem contact op