Huis te koop

* 475000€

3 slaapkamers 334 vierkante meters

Immoweb code : 10976737
Immoweb code : 10976737
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
334 vierkante meters bewoonbare ruimte
390 vierkante meters grond

Omschrijving

Moderne en energiezuinige stadswoning met 3 slaapkamers in L

Moderne en energiezuinige stadswoning met 3 slaapkamers in Leopoldsburg. Gunstig gelegen pal in het centrum van Leopoldsburg. Winkels, openbaar vervoer en de basisschool zijn op wandelafstand alsook een vlotte verbinding naar omliggende dorpen.

Bij betreding van dit huis wordt u onmiddellijk gecharmeerd door de strakke, tijdloze afwerking en riante ruimtes. De inkomhal met gastentoilet biedt voldoende ruimte voor een vestiairekast en geeft toegang tot de leefruimte van maar liefst 100m2 die is opgedeeld in een living, eetkamer en een volledig ingerichte open keuken. Verder is er beneden nog een aparte bureauruimte, berging en een droge kelder.

Op de eerste verdieping vinden we de 2 slaapkamers waarvan één de master bedroom met ensuite inloopdressing en aparte badkamer met ligbad, douche, toilet en dubbele lavabo. Het enorme dakterras is van beide slaapkamers bereikbaar. Met een vaste trap komen we op de riante zolderverdieping die perfect kan dienen als hobbyruimte/slaapkamer met eigen badkamer met toilet.

Achter de woning ligt een volledig aangelegde en onderhoudsvriendelijke tuin. Naast het zonneterras is er ook een overdekt terras waar het heerlijk vertoeven is in de warme zomermaanden.

Bijzonderheden:
- Volledig gerenoveerd in 2011
- Aluminium ramen met hoogrendementsglas
- Energiezuinig - 113 kWh / m2 jaar

Wenst u ook uw eigendom te verkopen? Contacteer ons vrijblijvend voor een GRATIS schatting op 0498/44.59.2

Neem contact op