Huis te koop

590000€ Oude prijs € 610.000

3 slaapkamers 199 vierkante meters

Immoweb code : 11077997
Immoweb code : 11077997

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
199 vierkante meters bewoonbare ruimte
2646 vierkante meters grond

Omschrijving

Woning met zwembad en loods op ruim perceel (26a)

Deze karaktervolle woning te Leopoldsburg met een groot bijgebouw en buitenzwembad is maar liefst gelegen op een perceel van 26 are 46. De woning werd volledig gerenoveerd tussen 2010 en 2020.

De gelijkvloers bestaat uit een mooie inkomhal, grote leefruimte, keuken, bureau, berging en een ruime badkamer. Verder is er nog een mooie veranda aanwezig die u toegang geeft tot de riante tuin met zicht op het buitenzwembad.

Op de bovenverdieping zijn er 3 ruime slaapkamers aanwezig en een apart toilet. De masterbedroom is voorzien van een ruime dressing. Ook is hier toegang tot de zolder.

Maar de allergrootste troef is wel de volledig aangelegde en omheinde tuin met elektrische poort. Bovendien heeft deze fantastische tuin ook een ingebouwd zwembad met bijhorende poolhouse en een zeer ruim overdekt terras / veranda. Puur genieten!

U vindt er eveneens een ruim bijgebouw van 120 m² welke momenteel werd ingericht als kantoor/stockage ruimte, dit met een aparte ketel en boiler. Aanpalend het bijgebouw is er een dubbele carport met een berging en een technische voorziening voor het zwembad met aansluitend ruim overdekt zitgedeelte. Vooraan de woning is er ook een zeer grote parkeergelegenheid.

De woning beschikt over 82m² zonnepanelen de welke zorgen voor lage energiekosten voor zowel het verwarmde zwembad als de woning en de bijgebouwen. Het volledige gelijkvloers en de eerste verdieping zijn voorzien van airco.

Benieuwd naar deze woning? Boek hieronder je afspraak en kom dez

Neem contact op