Huis te koop

199000€

4 slaapkamers 210 vierkante meters

Immoweb code : 11078694
Immoweb code : 11078694

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
210 vierkante meters bewoonbare ruimte
450 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime te renoveren woning met 3/4 slpks op een perceel van

Deze ruime te renoveren woning is gunstig gelegen op wandel-/fietsafstand van winkels, station, openbaar vervoer, school, het centrum, ...., en geniet een vlotte verbinding naar de omliggende gehuchten en gemeenten.

Via de inkomhal betreedt u de leefruimte, welke opgedeeld is in een zithoek (met houtkachel) en eethoek. Een deel van de leefruimte werd opgesplitst en ingericht als extra slaapkamer, maar u kan deze aanpassing eenvoudig weer ongedaan maken om de leefruimte opnieuw groter te maken en u hier tevens meer lichtinval zal genieten.

In de achterbouw bevindt er zich een ruime keuken met voldoende vrije beweegruimte en plaats voor een ontbijttafel. Heden is deze uitgerust met een dubbele spoeltafel, vaatwasser, microgolfoven en koelkast. Op het gelijkvloers is er tevens een badkamer, voorzien van een ligbad, wastafel, toilet, aansluiting wasmachine, en een kleine berging.

Aansluitend aan de woning is er een lichtrijke veranda die toegang geeft naar de tuin. Naast de woning werd er een garage (elektrische sectionale poort) met extra berging gebouwd.

Op de 1ste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een kleine berging.

Via een vaste trap bereikt u de zolderverdieping. Hier werd één ruimte ingericht als extra slaapkamer. Het grootste deel van de zolder bevindt zich nog in ruwbouw en kan gebruikt worden als opslagruimte. Deze biedt het potentieel om nog 1 of 2 extra slaapkamers te voorzien.

Er is tevens een kelder aanwezig.

In 2001 werd de garage bijgebouwd en het da

Neem contact op