Huis te koop

385000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11348845
Immoweb code : 11348845

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
700 vierkante meters grond

Omschrijving

2 super goed gelegen nieuwbouwwoningen te koop

Op een steenworp van het centrum en de school, doch rustig in het groen gelegen, worden twee moderne half-open woningen op plan aangeboden.
Deze prachtige woningen liggen op een perceel van ongeveer 700 m² en beschikt naast een ruim terras ook nog over een mooie private tuin.
Deze huizen zullen een zeer gunstige energielabel hebben (BEN20), alsook afgewerkt worden met kwalitatief materiaal.

Wij zijn heel trots deze intieme ontwikkeling te kunnen verwezenlijken, daar het aanbod van zulke kwalitatieve woningen op dergelijke locatie schaars is.
Doordat de verkoop vanop plan verloopt, hebben de kopers nog heel wat opties inzake keuze in afwerking, dat is een heel groot voordeel tov het kopen van een reeds bestaand pand.

Door deze gunstige locatie en kwalitatieve ontwikkeling, verwachten we een toestroom aan geïnteresseerden, dus bereid je een beetje voor (inlichtingen bij uw bank).
Zo kunnen we alles wat concreter bespreken.

Indeling: Inkomhal met gastentoilet en vestiaire. Woonkamer met bureelhoek plus met open geïnstalleerde keuken en wasplaats/berging, van de woonkamer kom je met een schuifraam op het terras en tuin te recht Het achterzicht in de tuin is volledig groen!
Trap naar de verdieping met nachthal, apart toilet en badkamer ingericht met douche en lavabomeubel.
Er zijn drie slaapkamers + een bergplaats boven.
Buiten: Oprit, carport (mits meerprijs ) , terras en tuin.

Deze energiezuinige woningen zullen een max E-peil hebben van 20.

Neem contact op