Huis te koop

4 slaapkamers 164 vierkante meters

Immoweb code : 10737559
Immoweb code : 10737559

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
164 vierkante meters bewoonbare ruimte
180 vierkante meters grond

Omschrijving

IN GEEN TIJD VERKOCHT Gerenoveerde woning met 4 slpks

Midden in het historisch centrum van Leuven, vlakbij het park den Bruul, het Sluispark, Gasthuisberg en de hippe Vaartkom, zijn wij verheugd ,deze, in 2023, volledig ,volgens de regels van de kunst, gerenoveerde en energiezuinige woning met aparte fietseningang en een perfect georiënteerde stadstuin te koop aan te bieden.
Deze instapklare stadswoning met een riante gevelbreedte van maar liefst 6,5 m en een bruikbare-bewoonbare oppervlakte van 164 m² op een prachtig perceel van 180 m² omvat op het gelijkvloers een inkomhal met vestiaireruimte en een gastentoilet, een bureau, een volledig ingerichte maatkeuken met kookeiland overgaand in de lichtrijke en cosy living, dit alles uitgevend op het zonovergoten terras. Verder beschikt deze trendy woning op het gelijkvloers nog over een aparte fietseningang en een wasruimte. De eerste verdieping telt een overloop, 2 volwaardige slpks en een badkamer met inloopdoche.
Op de tweede verdieping zijn er eveneens 2 grote slpks, een badkamer met ligbad en een nachthal aanwezig.
De toekomstige bewoners kunnen tevens genieten van een fantastische tuin en zonovergoten terrassen waar het heerlijk vertoeven is.
De grote bewoonbare oppervlakte, de energiezuinigheid, de hoge afwerkingsgraad met veel maatwerk, de gezellige tuin, … zijn niet te ontkennen pluspunten!
Kortom, deze volledig, volgens de regels van de kunst, gerenoveerde woning, gelegen in één van de gezelligste straatje van Leuven, is zeker een bezoek waard. Een aa

Neem contact op