Huis te koop

549000€

3 slaapkamers 125 vierkante meters

Immoweb code : 11404259
Immoweb code : 11404259

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
125 vierkante meters bewoonbare ruimte
1390 vierkante meters grond

Omschrijving

Goed gelegen eengezinswoning met garage

Welkom in deze aangename woning, gelegen in een doodlopende straat, de Tweekleinewegenstraat in Heverlee. Gebouwd in 1986, biedt dit huis volop mogelijkheden en is het ideaal voor wie op zoek is naar een comfortabele thuis met veel potentieel.

Bij het betreden van de woning komt u binnen in een hal die toegang biedt tot de verschillende ruimtes op de begane grond. Vanuit de hal betreedt u de keuken en de ruime en lichte leefruimte, perfect voor zowel ontspanning als gezelligheid. De leefruimte biedt tevens directe toegang tot de westelijk georiënteerde tuin, waar u kunt genieten van de middag- en avondzon. 

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, die allen veel natuurlijk licht binnenlaten en voldoende ruimte bieden voor een comfortabel gezinsleven. De badkamer is goed onderhouden en voorzien van zowel een ligbad als een douche.

Daarnaast beschikt de woning over een kelder, waarin reeds een waterverzachter is geïnstalleerd. De woning wordt verwarmd op gas. Met een perceel van 14 are heeft u buiten volop ruimte om te genieten van de tuin. Naast de garage is er ook een extra staanplaats buiten naast de woning, en de tuin is toegankelijk voor voertuigen, wat extra gemak biedt.

Hoewel de woning in goede staat verkeert, kan deze een opfrisbeurt gebruiken, wat u de kans geeft om het volledig naar uw eigen smaak in te richten en te moderniseren.

Voor meer informatie of een bezichtiging, neem contact op met Lucia via +32 495 70 65 15 of [email protected].

Neem contact op