Huis te koop

320000€

4 slaapkamers 174 vierkante meters

Immoweb code : 11274420
Immoweb code : 11274420

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
174 vierkante meters bewoonbare ruimte
338 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 01/09/2024

Omschrijving

Ruime woning met tuin - centraal gelegen!

Droom je ervan om je eigen stempel te drukken op je woning? Deze ruime woonst, gelegen op een strategische locatie, biedt de perfecte kans om je eigen ideeën tot leven te brengen. Met een indrukwekkende gevelbreedte van 7 meter en een gunstige ligging in een groene omgeving, vlakbij alle voorzieningen, is dit een unieke kans die je niet mag missen.

Indeling:
Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal, die leidt naar een lichtrijke leefruimte met aangrenzende eetkamer en keuken. Achteraan bevindt zich een uitbreiding die ruimte biedt voor een vernieuwde badkamer en een veranda, samen met een handige berging/werkruimte.

Op de eerste verdieping vinden we drie ruime slaapkamers, terwijl een vaste trap leidt naar de zolderkamer (± 40m²) waar zich nog een slaapruimte bevindt en extra nuttige bergruimte.

De oostelijk georiënteerde tuin biedt de mogelijkheid om de hele dag van de zon te genieten, ideaal voor ontspanning en buitenactiviteiten.

Interesse?
Deze woning belooft een gezinsvriendelijke leefomgeving met ruimte en comfort. Mis deze kans niet!

Boek een bezoek via www.polares.eu of neem contact met ons op voor eventuele vragen via [email protected] of bel naar 0492/48.03.90

Neem contact op