Huis te koop

1245000€

4 slaapkamers 313 vierkante meters

Immoweb code : 11323299
Immoweb code : 11323299

Overzicht

4 slaapkamers
3 badkamers
313 vierkante meters bewoonbare ruimte
491 vierkante meters grond

Omschrijving

Luxueus gerenoveerde gezinswoning met 4 slaapkamers

In het residentiële Heverlee treffen we deze luxueus gerenoveerde split-level gezinswoning. Deze uitermate goed gelegen woning is energetisch gerenoveerd en afgewerkt met hoogwaardige materialen. De woning kenmerkt zich door zijn goede constructie, lichtrijke ruimtes en functionele indeling.

De centrale inkomhal biedt toegang tot de garage met automatische poort, een apart toilet en het eerste salon. Aan de voorkant, te bereiken met een eiken trap, de woonkamer met open haard en zicht op de voortuin. Aan de achterzijde de eetruimte met rechtstreekse toegang tot het terras en tuin. Aansluitend aan de eetkamer, een volledig Siemens uitgeruste leefkeuken met kookeiland.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, een aparte badkamer met inloopdouche, alsook een master bedroom met en-suite badkamer.

Op de tweede verdieping bevindt zich een tweede master bedroom met eigen badkamer en een uitzonderlijk zicht op het achtergelegen domein van de Watergroep. Aansluitende bergruimte en inbouwkasten zijn perfect integreerbaar.

De woning is volledig onderkelderd en biedt plaats aan onder andere een wasplaats, cv, en extra ruimte (evt. praktijk of hobbyruimte). Voldoende parkeergelegenheid. De tuin, aangelegd met rolgazon, biedt de mogelijkheid voor een zwemvijver.

Gelegen in een rustige, nieuw aangelegde straat.

Meer info via +32 465 87 98 13 of per mail.

Neem contact op