Huis te koop

399000€

3 slaapkamers 134 vierkante meters

Immoweb code : 11356940
Immoweb code : 11356940

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
134 vierkante meters bewoonbare ruimte
85 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Gerenoveerde rijwoning op toplocatie in Heverlee

Ontdek deze gerenoveerde rijwoning op de Naamsesteenweg in Heverlee! Deze moderne woning is gelegen op fietsafstand van het centrum van Leuven met alle voorzieningen binnen handbereik, zoals supermarkten, scholen, sportscholen, en openbaar vervoer (Mobiscore 8,9/10). De woning beschikt over een EPC-label C. U heeft dus geen renovatieverplichting en geniet van een energiezuinig verbruik. Verder is de woning asbestveilig verklaart en is er een conform elektriciteitsattest.

De indeling van de woning is als volgt: de inkomhal leidt naar een ruime woonkamer met open, volledig ingerichte keuken inclusief afwasmachine, koelkast, diepvriezer en oven. Vanuit hier heeft u toegang tot een groot terras, perfect voor ontspanning en buitenactiviteiten. Verder beschikt de woning over een ruime ondergrondse berging met aansluitingen voor een wasmachine en droogkast die ook toegang geeft tot de inpandige garage met maar liefst twee parkeerplekken. Eén van deze parkeerplekken is reeds voorzien van een elektrisch oplaadpunt. Op de eerste verdieping bevinden zich drie comfortabele slaapkamers en een badkamer met douche.

De woning werd voorheen verhuurd aan ca. 1140 EUR/maand. Bent u op zoek naar een instapklare woning of duurzame investering? Aarzel dan niet om een bezichtiging te regelen en uw toekomstige thuis te ontdekken! P&G-score: C

Neem contact op