Huis te koop

540000€

3 slaapkamers 180 vierkante meters

Immoweb code : 11398403
Immoweb code : 11398403

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
180 vierkante meters bewoonbare ruimte
173 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtig gerenoveerde Bel-Etage Woning te Koop in Kessel-Lo

Welkom in onze gerenoveerde (2019) bel-etage woning, gelegen in een centrale maar rustige buurt in Kessel-Lo.
Er zijn 3 slaapkamers, waarvan 1 met ensuite, een badkamer, open leefruimtes, inpandige garage, wasplaats, berging en 2 aparte WC's, ruime stadstuin met 2 terrassen. Het plat dak, met 14 zonnepanelen, werd vernieuwd en geïsoleerd.

Via de hal heb je doorgang naar een eerste terras en de tuin zonder inkijk, verder vind je op het gelijkvloers een berging, wasplaats, wc en inpandige garage.

Op de 1e verdieping loopt de grote leefruimte naadloos over in een open leefkeuken, die met een Boretti gasvuur met grote oven, stoomoven, microgolf, grote spoelbak, ingebouwde koelkast, vaatwasser en wijnkoeler hypergeïnstalleerd is. Door het schuifraam kom je op het erg gezellige en overdekte ontbijtterras.

Op de 2everdieping vind je 2 kamers, een aparte wc, badkamer met ligbad en 3e slaapkamer met ensuite (vernieuwing juni 2024).

Driedubbel glas, waterontkalker, alle elektriciteit op domotica (Niko Home Control 2), 3x400 volt aansluiting, rolluiken, koepels met zonnenwering/-verduistering, vloerverwarming (leefruimtes), dankzij de terugdraaiende teller (dag-/nachttarief) heb je nog extra rendement van de zonnepanelen.

Deze woning heeft een uitstekende ligging in een eenrichtingsstraat op wandelafstand van Hal 5, scholen, supermarkten en het station van Leuven, met een indrukwekkende Mobi-score van 9,4. Kortom, alles dichtbij maar toch de rust van een residentiële buurt.

Neem contact op