Huis te koop

387000€

2 slaapkamers 250 vierkante meters

Immoweb code : 11183376
Immoweb code : 11183376

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
250 vierkante meters bewoonbare ruimte
1140 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante jaren '80 villa met 4 slaapkamers in Lichtaart

Charmante jaren '80 villa met 4 slaapkamers in bosrijke omgeving te Lichtaart.

Deze uitnodigende te renoveren villa, verscholen in een oase van groen, staat op een riant perceel van 1140 m² met een bewoonbare oppervlakte van 250 m². Het leven hier is synoniem aan rust en privacy, versterkt door het natuurrijke decor waarmee het eigendom omgeven is.

De royale leefruimte op het gelijkvloers is voorzien van een sfeervolle open haard die warmte en gezelligheid biedt tijdens de koudere dagen. Grote ramen trekken het licht rijkelijk naar binnen en bieden een rustgevend uitzicht op de tuin en de omliggende natuur. De te renoveren keuken en aangename eethoek met panoramisch uitzicht op de omliggende bomen zijn een ideale plek voor uwochtendkoffie met uitzicht op het bos. Op de begane grond vindt u tevens ook twee slaapkamers, een te vernieuwen badkamer met zowel een bad, douche en toilet.

Op de eerste verdieping verwelkomen twee ruime slaapkamers u, gelegen in het kruin van het groen. De inpandige garage biedt ruimte voor uw voertuigen en extra berging.

Beeldt u zich in dat u hier woont, met de natuur als uw buur. Deze jaren '80 villa is een unieke vondst en wacht op iemand die de charme ervan kan waarderen en er een thuis van kan maken. Word jij binnenkort de nieuwe eigenaar?

Wenst u ook uw eigendom te verkopen? Contacteer ons vrijblijvend voor een GRATIS schatting op 0498/44.59.21

Neem contact op