Huis te koop

340000€

3 slaapkamers 200 vierkante meters

Immoweb code : 11404934
Immoweb code : 11404934

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
200 vierkante meters bewoonbare ruimte
360 vierkante meters grond

Omschrijving

Uitstekende rijwoning in het hart van Lichtervelde

Bent u op zoek naar een comfortabele en ruime woning in een gezellige buurt? Deze charmante rijwoning in Lichtervelde heeft alles wat u nodig heeft!

Kenmerken van de woning:

Garage: Ruime garage met plaats voor wasmachine en droogkast.
Aangelegde tuin: Geniet van uw eigen groene plekje, perfect voor ontspanning en gezellige momenten met familie en vrienden.
Woonkamer: Een mooie, lichte woonkamer waar u heerlijk kunt ontspannen.
Keuken: Een volledig charmant uitgeruste keuken met zicht op de tuin.
Slaapkamers: Drie zeer ruime slaapkamers waarvan een met een eigen sanitair en een ander met toegang tot het zonnige balkon waar u kunt genieten van uw ochtendkoffie of een goed boek.
Badkamer: Mooie badkamer met zowel een douche als een ligbad.
Zolder: Een grote zolder die nog naar wens ingericht kan worden, perfect voor extra opslagruimte, een hobbykamer of zelfs een extra slaapkamer.
Deze woning biedt niet alleen veel ruimte en comfort, maar is ook zeer centraal gelegen in een vriendelijke buurt. Dichtbij scholen, winkels en openbaar vervoer, sportplein en zwembad is dit de ideale plek voor gezinnen of koppels die op zoek zijn naar hun droomhuis.

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging, neem contact op met Ferm vastgoed via 0473214558 of [email protected] . Mis deze unieke kans niet en maak van deze woning uw nieuwe thuis!

Neem contact op