Huis te koop

198000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11412128
Immoweb code : 11412128

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
411 vierkante meters grond

Omschrijving

Lichtrijke woning met garage + zonnige tuin + uitweg

STARTPRIJS, Elk bod hoger dan deze startprijs, wordt voorgelegd aan de eigenaars, die al dan niet kunnen ingaan op dit aanbod

Op een gunstige ligging te Lichtervelde, op een boogscheut van de markt en diverse invalswegen, resideert deze lichtrijke gezinswoning met zonnige tuin en garage.

We treden de woning binnen via de inkomhal. Deze laatste biedt rechtstreeks toegang tot de open leefruimte, bestaande uit een gezellige zithoek én eethoek. Vervolgens bereiken we de ingerichte keuken. Tot slot beschikt het gelijkvloers over een ingerichte badkamer, voorzien van een lavabomeubel, ligbad, inloopdouche + een aparte wasplaats/berging + apart toilet.

Op het eerste verdiep bevinden er zich 3 slaapkamers. Via een vaste trap, bereiken we vervolgens het zolderverdiep, hetwelk de mogelijkheid biedt tot het inrichten van een extra (slaap)kamer.

Een grote troef van deze woning betreft de zonnige stadstuin met terras + tuinhuis + praktische uitweg voor fietsen aan de zijkant van de woning + extra moestuin achteraan de eigendom! Tot slot beschikt deze topper over een inpandige garage.

Bouwtechnisch: Deels PVC ramen met HR beglazing + Deels houten ramen met dubbele beglazing, gaskachels, dakisolatie, deels muurisolatie, conforme elektriciteit, zonnepanelen (4300Wpiek),…

Kortom een prachtige gezinswoning op toplocatie! Zeker een bezoekje waard!


Renovatieplicht: nee

Neem contact op